Nebim JRS draagt zorg voor uw mobiliteit

Nebim JRS, gevestigd op het Mobility Centre Genk-Zuid, heeft zich gespecialiseerd in truck-, trailer en laadklepservice. Wij bieden maatwerkoplossingen in carrosseriebouw. Tot slot draagt Nebim JRS in een groot deel van Oost-België zorg voor depannage van stilgevallen laadkleppen.

24 uur per dag en 7 dagen per week, want in de servicegedachte van Nebim JRS moet stilstand, in welke vorm dan ook, zoveel mogelijk beperkt worden. Nebim JRS draagt zorg voor uw mobiliteit.

Nebim JRS is in 2009 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Volvo Trucks-dealer Nebim (met vestigingen in Nederland en België) en JRS Jans, specialist in trailerservice.

 

Combinatie klaar voor de toekomst

Naast Volvo Trucks-dealer is Nebim een sterke speler op het gebied van truck- en trailerservice, used trucks en truck- en trailerverhuur. JRS Jans is gespecialiseerd in trailerservice in de breedste zin van het woord. Beide partners versterken elkaar in Nebim JRS.

Vanuit een goed geoutilleerd, nieuw pand op het Mobility Centre Genk-Zuid vergroot Nebim JRS de dienstverlening in de regio Genk. Nebim JRS is een combinatie die klaar is voor de toekomst.

 

Vacature

Wij zijn op zoek naar ervaren Allround Trailermonteurs.