Truckservice

Universele truckservice, ongeëvenaarde kwaliteit

De techniek van zowel trucks als getrokken materieel worden steeds complexer. Bij Nebim JRS beschikken we daarom altijd over de meest geavanceerde diagnoseapparatuur. We werken efficiënt en hebben nagenoeg alle onderdelen op voorraad. Indien gewenst kunnen wij uw voertuig ophalen en na onderhoud of reparatie weer bij u aan de deur afleveren.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor aan- en verkoop van uw trucks en trailers. Nebim JRS biedt betrouwbare service en ongeëvenaarde kwaliteit!

Truckservice

Afspraak maken

* Verplichte velden

Trailerservice

Nebim JRS biedt trailerservice in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel.

Keuringen

Nebim JRS verzorgt alle mogelijke wettelijke keuringen aan uw wagenpark, van truck tot oplegger en laadklep. U kunt na de keuring veilig op weg.

Truckservice

Nebim JRS biedt universele truckservice met herstelwerkzaamheden, onderhoud, aankoop en verkoop van alle merken vrachtwagens.

Laadklepservice

Professionele opbouw, onderhoud en keuringen van alle laadkleppen. Voorkom ongeplande stilstand en vertrouw voor uw laadkleponderhoud op Nebim JRS.