Trailerservice

Nebim JRS staat voor optimale trailerservice!

Nebim JRS biedt traileronderhoud in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel. In onze goed geoutilleerde werkplaats zijn wij toegerust met de beste gereedschappen voor de zwaarste werken. We beschikken over een geavanceerde remmentestbank om elektronische remsystemen uit te lezen en de remmen van uw trailer te testen en af te stellen. Zowel remmen, ophangingen als veringen kunnen wij herstellen.

 

Servicepartner

Nebim JRS is servicepartner voor de trailermerken Schmitz, Krone en Stas, de assenfabrikanten Saf-Holland en BPW en remsystemen van Wabco, Haldex en Knorr-Bremse. U kunt bij ons terecht voor service en garantieafhandeling van al deze merken.

 

Haal- en brengservice

Indien gewenst komen we uw trailer bij u ophalen met onze eigen trekker. Wanneer uw trailer bij ons klaar is, leveren we deze ook weer bij u af.

Trailerservice

Afspraak maken

* Verplichte velden

Truckservice

Nebim JRS biedt universele truckservice met herstelwerkzaamheden, onderhoud, aankoop en verkoop van alle merken vrachtwagens.

Truckwash

Bij de truckwash zijn professional en particulier welkom voor reiniging van alle soorten voertuigen en getrokken materieel.