Trailerservice

Nebim JRS staat voor optimale trailerservice!

Nebim JRS biedt traileronderhoud in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel. In onze goed geoutilleerde werkplaats zijn wij toegerust met de beste gereedschappen voor de zwaarste werken. We beschikken over een geavanceerde remmentestbank om elektronische remsystemen uit te lezen en de remmen van uw trailer te testen en af te stellen. Zowel remmen, ophangingen als veringen kunnen wij herstellen.

 

Servicepartner

Nebim JRS is servicepartner voor de trailermerken Schmitz, Krone en Stas, de assenfabrikanten Saf-Holland en BPW en remsystemen van Wabco, Haldex en Knorr-Bremse. U kunt bij ons terecht voor service en garantieafhandeling van al deze merken.

 

Haal- en brengservice

Indien gewenst komen we uw trailer bij u ophalen met onze eigen trekker. Wanneer uw trailer bij ons klaar is, leveren we deze ook weer bij u af.

Trailerservice

Afspraak maken

* Verplichte velden

Trailerservice

Nebim JRS biedt trailerservice in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel.

Keuringen

Nebim JRS verzorgt alle mogelijke wettelijke keuringen aan uw wagenpark, van truck tot oplegger en laadklep. U kunt na de keuring veilig op weg.

Truckservice

Nebim JRS biedt universele truckservice met herstelwerkzaamheden, onderhoud, aankoop en verkoop van alle merken vrachtwagens.

Laadklepservice

Professionele opbouw, onderhoud en keuringen van alle laadkleppen. Voorkom ongeplande stilstand en vertrouw voor uw laadkleponderhoud op Nebim JRS.