Laadklepservice

Laadklepservice

Nebim JRS verzorgt naast de professionele opbouw van nieuwe laadkleppen ook het onderhoud en keuringen van laadkleppen. Voorkom ongeplande stilstand en vertrouw voor uw laadkleponderhoud op Nebim JRS. 

We hebben een groot aantal hydraulische laadkleppen en onderdelen voor alle merken in stock. In geval van stilstand helpen we u weer snel op weg. Onderhoud en herstelling van uw laadklep verrichten in onze werkplaats maar zo nodig ook langs de baan. Hiervoor hebben wij drie volledige ingerichte servicewagens paraat.

Laadklepservice

Afspraak maken

* Verplichte velden

Trailerservice

Nebim JRS biedt trailerservice in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel.

Keuringen

Nebim JRS verzorgt alle mogelijke wettelijke keuringen aan uw wagenpark, van truck tot oplegger en laadklep. U kunt na de keuring veilig op weg.

Truckservice

Nebim JRS biedt universele truckservice met herstelwerkzaamheden, onderhoud, aankoop en verkoop van alle merken vrachtwagens.

Laadklepservice

Professionele opbouw, onderhoud en keuringen van alle laadkleppen. Voorkom ongeplande stilstand en vertrouw voor uw laadkleponderhoud op Nebim JRS.