Keuringen

Wettelijke technische keuring in onze werkplaats

 

Keuring op verplaatsing bij Nebim JRS:
geen extra kilometers meer, geen wachttijden meer! 

 

Nebim JRS heeft de vergunning voor Keuring Op Verplaatsing (KOV) behaald en is daarmee een van de eerste bedrijven die alle voertuigen boven 3.5 ton GVW technisch mag keuren. De keuringen worden uitgevoerd door gecertificeerde controleurs van Autoveiligheid en omvatten onder meer keuring van de remmen, roetmeting, verlichting en andere cruciale onderdelen die impact hebben op de verkeersveiligheid.

KOV is een Europese wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Volgens deze regelgeving moet iedere bedrijfsauto of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3,5 ton gekeurd worden.
 
Waaruit bestaat de KOV?

Bij de KOV wordt de verkeersveiligheid gekeurd van:

  • remmen
  • wielophanging
  • schokdempers
  • banden
  • stuurinrichting
  • verlichting
  • carrosserie
  • milieumeting


Wanneer uw bedrijfswagen niet door de keuring komt, wordt exact aangegeven op welke punten de bedrijfswagen is afgekeurd. Kleine gebreken kunnen we uiteraard direct herstellen, waarna uw bedrijfswagen opnieuw wordt gekeurd.

De keuring is een momentopname en zegt niets over de levensduur van bepaalde onderdelen. Daarom is naast keuring ook regelmatige controle en onderhoud belangrijk.

Nebim JRS biedt de Keuring op Verplaatsing aan op dinsdag- en donderdagochtend, van 7 uur - 11.30 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Keuringen

Afspraak maken

* Verplichte velden

Trailerservice

Nebim JRS biedt trailerservice in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel.

Keuringen

Nebim JRS verzorgt alle mogelijke wettelijke keuringen aan uw wagenpark, van truck tot oplegger en laadklep. U kunt na de keuring veilig op weg.

Truckservice

Nebim JRS biedt universele truckservice met herstelwerkzaamheden, onderhoud, aankoop en verkoop van alle merken vrachtwagens.

Laadklepservice

Professionele opbouw, onderhoud en keuringen van alle laadkleppen. Voorkom ongeplande stilstand en vertrouw voor uw laadkleponderhoud op Nebim JRS.