Herstellingen Carrosserie

Nerim JRS staat voor maatwerk in opbouwaanpassingen!

Buiten de normale carrosseriewerkzaamheden kunt u in onze werkplaats terecht voor maatwerkaanpassingen van alle soorten laadbakken, montage van laadkleppen, wisselframes en speciale constructies. Wij verzorgen de complete opbouw van uw nieuwe laadbak.

 

Aluminium laadbakken

Door een laag eigen gewicht behoudt u met een aluminium laadbak een zo hoog mogelijk nuttig laadvermogen. Nebim JRS is verdeler en monteerstation van Aluvan opbouwpakketten. Deze aluminium geribde, klembouw of plankenkasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Daarnaast bieden wij ook tal van andere mogelijkheden wat betreft aluminium opbouwen, zijdeuren en laadkleppen. We informeren u daar graag over.

 

Plywood laadbakken

Een Plywood laadbakopbouw wordt gemonteerd op een stalen onderframe en heeft zowel aan de binnen- als aan de buitenkant vlakke wanden. Deze naadloze wanden zijn uit één stuk opgebouwd. De Plywood laadbakken kunnen geleverd worden met tal van opties.

 

Koelwagens

Als ondernemer in het geconditioneerde vervoer transporteert u goederen die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen. Terecht stelt u hoge eisen aan uw materieel. Daarom is het goed om te weten dat onze betrouwbare koelwagens en licht-geïsoleerde opbouwen met tal van opties geleverd kunnen worden.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Herstellingen Carrosserie

Contactformulier

Wilt u meer informatie? De medewerkers van Nebim JRS staan u graag te woord.
Vul het contactformulier in of neem zelf contact met ons op.

 

Kruisbosstraat 2 Bus 5
Port 6173
B-3740 Bilzen
Tel.: +32 (0)89 41 10 55
Fax: +32 (0)89 41 66 64
info@nebimjrs.be

 

Openingstijden

maandag t/m donderdag: 08.00 - 18.00 uur
vrijdag: 08.00 - 19.00 uur
zaterdag 08.00 - 12.00 uur
zondag gesloten
* Verplichte velden

Trailerservice

Nebim JRS biedt trailerservice in de breedste zin van het woord. Wij zijn uw adres voor onderhoud en herstelling van uw getrokken transportmaterieel.

Keuringen

Nebim JRS verzorgt alle mogelijke wettelijke keuringen aan uw wagenpark, van truck tot oplegger en laadklep. U kunt na de keuring veilig op weg.

Truckservice

Nebim JRS biedt universele truckservice met herstelwerkzaamheden, onderhoud, aankoop en verkoop van alle merken vrachtwagens.

Laadklepservice

Professionele opbouw, onderhoud en keuringen van alle laadkleppen. Voorkom ongeplande stilstand en vertrouw voor uw laadkleponderhoud op Nebim JRS.